Skip to content

Megbízhatóság és Szakértelem

Dél-Alföldi mosodák

Rólunk

Vállalkozásunk alapítói korábban különböző mosodai cégeknél dolgoztak különféle beosztásokban, ahol az évek során kitanulták a szakma működését, megismerkedtek az iparág sajátosságaival, továbbá idővel felismerték, hogy néhány alapvető változtatással, jóval hatékonyabban és jövedelmezőbben is lehetne működtetni egy ipari mosodát. Így a több éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött úgy határoztak, hogy a korábban megszerzett tudásukat felhasználva egy olyan mosodát hoznak létre, ami kimondottan az ügyfélelégedettéget és a minél magasabb szinten történő kiszolgálást helyezik a középpontba.

Tapasztalat
Elégedett ügyfél
Munkatárs
  • Mint minden iparágban a világon, az ipari mosodák területén is folyamatos a verseny az ügyfeleink „kegyiért.”  Ennek megfelelően célunk a csúcstechnológia és a legfejlettebb árumozgatási rendszer kidolgozása, korszerű adalékanyagok alkalmazása. Cégünk kizárólag ellenőrzött piacról származó, bevizsgált termékekkel dolgozik, betartva a mindenkori hazai és nemzetközi szabályozást, a környezettudatos tisztítási folyamatokat szemelőt tartva. Cégünknél további fejlesztések várhatóak: RFID o Öko- program. Saját víztisztító és visszaforgató rendszer kiépítése.

  • Egy vállalkozás hiába rendelkezik a legmodernebb termelő eszközökkel, jól képzett, motivált munkatársak nélkül nem kivitelezhető a hatékony működés. Ezért cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink folyamatos képzésére, különböző eszközökkel történő motiválására.

  • Fontosnak tarjuk, hogy ügyfeleinkkel partnerként, hosszútávon tudjunk együtt dolgozni. Munkánk során partnereinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy igényeiket a lehető legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.